Bouwbeslag, Deurbeslag en Meubelbeslag koopt u bij ons! | Schous.nl
687
page-template-default,page,page-id-687,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Uw Bouwbeslag bij Schous Sleutel- en Slotenservice

 

Hebt u nieuw bouwbeslag nodig voor ramen en/of deuren? Bij Schous hebben wij een ruime keuze hang- en sluitwerk voor binnenshuis en buitenshuis. Wij beschikken over een ruime keuze in stijlen en maten en in diverse uitvoeringen. Een aantal voorbeelden van beslag dat wij aanbieden is:

  • RVS beslag,
  • Aluminium beslag,
  • Messing beslag,
  • Zwart beslag.

 

Het veiligheidsbeslag in ons assortiment heeft allemaal een SKG keurmerk. Dit houdt in dat het product goed beveiligd is tegen inbraak. In onze showroom worden verschillende materialen en stijlen gepresenteerd. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen en als u dat wenst adviseren wij u graag over het geschikte beslag voor uw wensen.

Meubelbeslag

Zoekt u knoppen, grepen, kommen, sleutelplaatjes scharnieren of sluitingen? Kom langs bij Schous op de Gedempte Oude Gracht. Wij hebben een ruim assortiment aan meubelbeslag. De keuze is reuze.

Meer producten voor bouwbeslag

Schous biedt naast bouwbeslag ook een groot assortiment aan andere producten, zodat de beveiliging van uw huis of kantoor volledig is: