Uw Handgereedschappen vindt u bij Schous! | Schous.nl
154
page-template-default,page,page-id-154,page-child,parent-pageid-169,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Schous-van-1854-IJzerwaren-gereedschappen-groothandel-Haarlem-Waarderpolder
schous-van-1854-ijzerwaren-en-gereedschappen-in-Haarlem

Handgereedschappen van Schous

Op zoek naar handgereedschappen? Dan bent u bij Schous van 1854 aan het perfecte adres! Wij verkopen handgereedschappen van topmerken zoals Gedore, Bahco, Stanley, Knipex en Ironside. Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreid aanbod aan andere gereedschappen. Niet alleen de noodzakelijke handgereedschappen verkoopt Schous, zoals vele elektrische gereedschappen. Maar ook handgereedschappen voor zeer specifieke klussen kunt u direct uit voorraad kopen bij Schous!

 

Welke handgereedschappen verkoopt Schous?

  • Schroevendraaiers;
  • Hamers;
  • Beitels;
  • Tangen;
  • Zagen;
  • Meetgereedschap;
  • Soldeergereedschap;
  • Miniatuur gereedschap;
  • Metsel-gereedschap.

 

Kom langs bij Schous aan de A. Hofmanweg. Schous staat altijd paraat voor u om u te helpen met de meest uiteenlopende vragen en wensen. U vindt ons hier: A. Hofmanweg 46, Haarlem

 

Snelle reparaties en keuringen van gereedschappen

Ook voor machinereparaties en NEN3140 keuringen bent u bij Schous aan het juiste adres! Om ervoor te zorgen dat u bijna geen uitval bij het werk heeft, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Reparaties van uw machines worden snel en door gekwalificeerd personeel uitgevoerd.

Kunnen wij u niet dezelfde dag helpen? Dan bieden wij u de mogelijkheid om machines en/of apparaten uit onze verhuurafdeling te gebruiken.

 

Altijd garantie op uw gereedschap bij Schous!

Schous werkt uitsluitend met betrouwbare leveranciers. Daardoor kunnen wij bij alle geleverde artikelen garantie geven op materiaal- en fabrieksfouten. De ervaring leert echter dat u hier zelden of nooit gebruik van zult hoeven maken. Niettemin biedt deze garantie u extra zekerheid.

 

Dus wilt u direct, specialistisch en met garantie ijzerwaren en gereedschappen kopen of huren? Kom langs in de groothandel van Schous in de Haarlemse Waarderpolder, voor het kopen of huren van uw gereedschappen en machines:
A. Hofmanweg 46, Haarlem

 

Bekijk ons bouwboek voor meer informatie!

Schous van 1854 heeft een speciaal bouwboek waar u nog veel meer informatie vindt over de geschikte handgereedschappen, elektrische gereedschappen en machines voor uw klus. Dus bent u benieuwd wat u nodig heeft? Blader online op uw gemak door ons bouwboek!

 

Blader door het bouwboek

Schous Groothandel in de Waarderpolder

Op zoek naar handgereedschappen, elektrische gereedschappen en andere machines? Kom dan langs bij groothandel Schous in de Waarderpolder. Door ons uitgebreide assortiment, hebben wij alle soorten gereedschappen en machines voor u op voorraad. U vindt onze groothandel hier:
A. Hofmanweg 46, Haarlem