Opleg-raamslot

Op zoek naar een eenvoudig oplegraamslot om een naar binnendraaiend raam of naar binnendraaiende deur extra te vergrendelen? Of bent u op zoek naar een extra slot als aanvulling op het hoofdslot? Met dit oplegslot wordt een naar buitendraaiend raam eenvoudig en snel afgesloten. De sluitkom wordt op ...
finish: wit gelakt
accessoires: inclusief 3 kruissleutels
materiaal: zamac
Omschrijving
Op zoek naar een eenvoudig oplegraamslot om een naar binnendraaiend raam of naar binnendraaiende deur extra te vergrendelen? Of bent u op zoek naar een extra slot als aanvulling op het hoofdslot? Met dit oplegslot wordt een naar buitendraaiend raam eenvoudig en snel afgesloten. De sluitkom wordt op het kozijn gemonteerd en het slotdeel op het raam. Door aan de zijkant op de pen te drukken wordt het slot vergrendeld. De meegeleverde kruissleutel is nodig om het slot te ontgrendelen. Zo wapent u zich met dit oplegslot extra tegen inbraak.

Deze kleine uitvoering kan op diverse naar buitendraaiende ramen worden toegepast, bijvoorbeeld op een draai- of klepraam, maar ook op openslaande tuindeuren.

In veel gevallen worden ramen in de strijd tegen inbraak vergeten. Monteert u een oplegraamslot op de benedenverdieping of een van buiten makkelijk te bereiken raam? Overweeg dan onze SKG gekeurde oplegraamslot.
Varianten
Selecteer hier beneden uw variant(en) en vul het gewenste aantal in.
 • Totaal geselecteerde varianten: 0

Opleg-raamslot

Art nr. AAAAAAAGKC
Vul hierboven in het grid het aantal varianten in dat je wilt toevoegen.
Art nr. model (slot/vergrendeling) kleur uitvoering bewerking (oppervlaktebehandeling) materiaal Prijs Per Eenheid Min. o. h. Aantal
20101602005001 oplegpenslot wit verschillend sluitend gelakt zamak € 25,39 1 0 1
20101602605701 oplegpenslot wit gelakt zamak € 24,79 1 0 1
 • Totaal geselecteerde varianten: 0
Doorgaan met winkelen
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
   Laden
   Laden
   Laden
   Laden