Louvredeurscharnier

Een louvredeur voor uw kledingkast? Een vensterluik of raamscherm voor uw ramen? Of een inklapbare roomdivider? Bevestig de delen van uw deur, luik of scherm aan elkaar met onze louvredeurscharnieren. Dit scharnier heeft zijn naam te danken aan de zogenaamde louvredeur: een deur met schuine horizont...
materiaal: staal
toepassing: voor lichte constructies
Omschrijving
Een louvredeur voor uw kledingkast? Een vensterluik of raamscherm voor uw ramen? Of een inklapbare roomdivider? Bevestig de delen van uw deur, luik of scherm aan elkaar met onze louvredeurscharnieren. Dit scharnier heeft zijn naam te danken aan de zogenaamde louvredeur: een deur met schuine horizontale latjes (louvres) boven elkaar geplaatst. Tussen de latjes zitten open ruimtes voor de ventilatie.
 • Het unieke kenmerk van louvredeurscharnieren is de flinterdunne hangnaad die gecreëerd wordt doordat het kleine blad precies in het grote blad valt. De twee delen sluiten naadloos op elkaar aan en is er geen doorkijk. Ideaal voor bijvoorbeeld een passcherm.

 • Deze scharnieren zijn leverbaar in drie verschillende formaten, waarbij u de keuze heeft uit een vernikkelde of vermessingde afwerking. De messing variant is door zijn authentieke uitstraling uitermate geschikt voor toepassing op klassieke meubels, waar de vernikkelde uitvoering past binnen de meeste hedendaagse omgevingen.
Varianten
Selecteer hier beneden uw variant(en) en vul het gewenste aantal in.
 • Totaal geselecteerde varianten: 0

Louvredeurscharnier

Art nr. AAAAAAAGKU
Vul hierboven in het grid het aantal varianten in dat je wilt toevoegen.
Art nr. hoogte materiaal bewerking (oppervlaktebehandeling) Prijs Per Eenheid Min. o. h. Aantal
20104101100500 staal vernikkeld € 0,49 1 0 1
20104101100630 63 mm staal vernikkeld € 0,57 1 0 1
20104101100750 75 mm staal vernikkeld € 0,91 1 0 1
 • Totaal geselecteerde varianten: 0
Doorgaan met winkelen
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
   Laden
   Laden
   Laden
   Laden