CHEMISCHE PRODUCTEN BIJ SCHOUS

Heeft u chemische producten nodig voor uw klus? Kom dan langs bij Schous van 1854, in de Waarderpolder in Haarlem. Want wanneer u dit soort producten wilt kopen, of een chemische verankering wilt maken, dan bent u bij Schous van 1854 in Haarlem aan het juiste adres. Welke chemische verbinding u ook tot stand wilt brengen, wij hebben de producten die u zoekt op voorraad. Naast de producten voor een chemische verankering of een chemische verbinding vindt u hier ook verschillende soorten kit en lijm, smeer of reparatiemiddelen.

Kom bij ons langs in de groothandel van Schous van 1854 op de A. Hofmanweg 46 in Haarlem. Onze specialisten staan voor u klaar om elke vraag of wens op het gebied van een chemisch product te beantwoorden. U bent van harte welkom!

TEST P1030293

CHEMISCHE PRODUCTEN EN VEILIGHEID

Alle chemische producten bij Schous zijn afkomstig van A-merken en voldoen aan alle wettelijke veiligheidsvoorschriften, om gevaarlijke situaties te voorkomen. Lees altijd aandachtig de gebruiksaanwijzing voordat u aan de slag gaat met de producten. Houd chemische producten uit de buurt bij kinderen en mensen die geen ervaring hebben met dit soort producten en de werking ervan. En berg deze producten achter slot en grendel, droog en in de schaduw op.

TEST P1030293

CHEMISCHE PRODUCTEN GERELATEERDE PRODUCTEN

WAT IS DE SERVICE VAN SCHOUS VAN 1854?

Schous heeft een zeer hoog serviceniveau. Wij bieden onze klanten de grootst mogelijke service. Met Schous van 1854 bent u namelijk verzekerd van de volgende service:

U BENT VAN HARTE WELKOM IN DE WAARDERPOLDER!

A. Hofmanweg 46, 2031 BL Haarlem
info@schous.nl
023 – 532 72 71

Contact opnemen

Laden
Laden
Laden
Laden