Cilinderslot

Kindveilig en inbraakwerend ventileren met een DX raamuitzetter verstelbaar. Voor een gezond binnenklimaat is het belangrijk om jouw woning regelmatig te ventileren. Even een raam in de slaapkamer, woonkamer en/of keuken openzetten kan al voldoende zijn om jouw woning goed te ventileren. Speciaal vo...
170 jaar ervaring 170 jaar ervaring
Voor bedrijven en particulieren Voor bedrijven en particulieren
Gespecialiseerd in bevestigingsmaterialen Gespecialiseerd in bevestigingsmaterialen
Vragen? Wij helpen u graag persoonlijk verder.
023 532 72 71
info@schous.nl

Omschrijving

Kindveilig en inbraakwerend ventileren met een DX raamuitzetter verstelbaar. Voor een gezond binnenklimaat is het belangrijk om jouw woning regelmatig te ventileren. Even een raam in de slaapkamer, woonkamer en/of keuken openzetten kan al voldoende zijn om jouw woning goed te ventileren. Speciaal voor de raamuitzetter verstelbaar is dit cilinderslot ontwikkeld. Het voorkomt dat de arm van de uitzetter gemakkelijk van de stelpen gelicht kan worden. Dit zorg voor zowel een kindveilige als inbraakwerende manier van ventileren.

Toepassingsadvies
Het cilinderslot voor de raamuitzetter verstelbaar kan de standaard stelpen vervangen of, in het geval van een kindveilige oplossing, als extra stelpen naast de standaard stelpen geplaatst worden. Bij deze laatste, kindveilige oplossing dient de stelpen met cilinderslot bij het draaiende deel van de raamuitzetter geplaatst te worden. De standaard stelpen wordt dan bij het uiteinde van de uitzetter geplaatst. Door het gebruik van twee stelpennen wordt het voor een kind moeilijker gemaakt om de arm op te lichten en worden ongelukken voorkomen.

Let op! Bij een hor voor het raam is er geen ruimte voor een stelpen. De DX telescopische raamuitzetter is dan een betere oplossing.
kindveilig: vergrendeling door cilinderslot en alleen met sleutel te openen
inbraakwerend: cilinderslot en 2de stelpen tegen buitenaf oplichten/ontgrendelen
materiaal: messing
finish: vernikkeld
sleutelnummer: 111
accessoires: incl. 2 sleutels, 2 stelpennen en 4 schroeven

Varianten

Selecteer hier beneden uw variant(en) en vul het gewenste aantal in.

Cilinderslot

Art nr. AAAAAAAGQH
Vul hierboven in het grid het aantal varianten in dat je wilt toevoegen.
Art nr. materiaal bewerking (oppervlaktebehandeling) aantal (sleutels) sleutelnummer Prijs Per Eenheid Min. o. h. Aantal
20101602007011 messing vernikkeld 2 st 111 € 6,78 1 0 1
 • Totaal geselecteerde varianten: 0
Doorgaan met winkelen

Bezoek onze winkel

Graag heten wij u van harte welkom in onze winkel in Haarlem. Onze technische groothandel bevindt zich op het bedrijventerrein Waarderpolder. Wij zijn gespecialiseerd in bevestigingsmaterialen, ijzerwaren en gereedschappen. Met ons ruime assortiment en vakkennis denken we graag met u mee.
Technische groothandel: bedrijventerrein Waarderpolder
Grote voorraad en professioneel advies
Sleutel & Slotenservice locatie Centrum Haarlem
   Laden
   Laden
   Laden
   Laden