Decoupeerzaagmachine

GST 18V-125 B PROFESSIONAL

Hoogtepunten van het product
Het robuuste ontwerp en de krachtige borstelloze motor van de GST 18V-125 B Professional (met beugelgreep) zorgen voor een langere levensduur en uitstekende looptijd van de machine. De accudecoupeerzaagmachine is een betrouwbare probleemoplosser ...
170 jaar ervaring 170 jaar ervaring
Voor bedrijven en particulieren Voor bedrijven en particulieren
Gespecialiseerd in bevestigingsmaterialen Gespecialiseerd in bevestigingsmaterialen
Vragen? Wij helpen u graag persoonlijk verder.
023 532 72 71
info@schous.nl

Omschrijving

GST 18V-125 B PROFESSIONAL

Hoogtepunten van het product
Het robuuste ontwerp en de krachtige borstelloze motor van de GST 18V-125 B Professional (met beugelgreep) zorgen voor een langere levensduur en uitstekende looptijd van de machine. De accudecoupeerzaagmachine is een betrouwbare probleemoplosser voor alle toepassingen met een optimale prijs-prestatieverhouding in zijn segment. De GST 18V-125 B Professional houdt het eenvoudig met de focus op de belangrijkste functies zoals SDS-zaagbladhouder, LED, pendelmechanisme met 4 standen, stofblazer en toerentalinstelling.

Apparatuur en toepassing
 • Deze accudecoupeerzaagmachine is ideaal voor het zagen van bochten en recht zagen in massief hout, spaanplaat en samengestelde houtmaterialen evenals voor dikkere of hardere materialen. De machine kan worden gebruikt met geleiderails via een adapter. De machine is compatibel met externe stofafzuiging en met alle Bosch Professional 18V-accu's en opladers (Professional 18V System).

Varianten

Selecteer hier beneden uw variant(en) en vul het gewenste aantal in.

Decoupeerzaagmachine

Art nr. AAAAAETNML
Vul hierboven in het grid het aantal varianten in dat je wilt toevoegen.
Art nr. Type spanning techniek (motor) geluidsniveau capaciteit (aluminium) gewicht (zonder accu) Prijs Per Eenheid Min. o. h. Aantal
706015B3000 GST 18V-125 B 18 V accu 94,5 dB(A) / 83,5 dB(A) 0-20 mm 2 kg € 257,00 1 STUKS 1
 • Totaal geselecteerde varianten: 0
Doorgaan met winkelen

Bezoek onze winkel

Graag heten wij u van harte welkom in onze winkel in Haarlem. Onze technische groothandel bevindt zich op het bedrijventerrein Waarderpolder. Wij zijn gespecialiseerd in bevestigingsmaterialen, ijzerwaren en gereedschappen. Met ons ruime assortiment en vakkennis denken we graag met u mee.
Technische groothandel: bedrijventerrein Waarderpolder
Grote voorraad en professioneel advies
Sleutel & Slotenservice locatie Centrum Haarlem
   Laden
   Laden
   Laden
   Laden