DEURBESLAG

Hebt u nieuw beslag nodig voor ramen en/of deuren? Bij Schous hebben wij een ruime keuze hang- en sluitwerk voor binnenshuis en buitenshuis. Wij beschikken over een ruime keuze in stijlen en maten en in diverse uitvoeringen. Voor binnenshuis bieden wij beslag voor elk budget in elke stijl. Met schilden of rozetten, in bijvoorbeeld RVS, messing, nikkel, aluminium of hout.
Het veiligheidsbeslag voor buiten in ons assortiment heeft allemaal een SKG keurmerk. Dit houdt in dat het product goed beveiligd is tegen inbraak. Om het de inbrekers moeilijk te maken, heb je anti-kerntrekbeslag nodig. Dit zijn metalen plaatjes over de cilinder van je slot.
In onze showroom worden verschillende materialen en stijlen gepresenteerd. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen en als u dat wenst adviseren wij u graag over het geschikte beslag voor uw wensen.
Wij zijn dealer deurbeslag van o.a.: Formani, Intersteel, Wallebroek en Ami.

MEUBELBESLAG

Geef oude meubels een nieuw leven, verfraai uw keuken of vind het perfecte greepje voor die nieuwe kledingkast.
Onze ruim honderd jaar oude apothekerskast biedt een zeer ruime keuze aan meubelknoppen en grepen. Voor ieder wat wils in heel veel verschillende stijlen, materialen en maten.


TEST P1030293
TEST P1030293

NAAMBORDEN EN HUISNUMMERS

Voor een compleet overzicht van de vele mogelijkheden in naamplaten en huisnummerborden kunt u bij ons een kijkje nemen op onze showpanelen. Ook kunnen wij voor u een gepersonaliseerd voorbeeld maken bij ons in de winkel. Schous kan platen en bordjes bestellen in verschillende materialen. Wij bieden onder andere naamborden en huisnummers in Emaille, Messing, Chroom, Hout, RVS, Perspex, Acrylaat, Trespa en Aluminium. Advies nodig? In onze winkel aan de Gedempte Oude Gracht staan wij graag voor u klaar.

Deur- en meubelbeslag GERELATEERDE PRODUCTEN

OPENINGSTIJDEN:

Maandag

GESLOTEN

Dinsdag

09.30 uur – 18.00 uur

Woensdag

09.30 uur – 18.00 uur

Donderdag

09.30 uur – 18.00 uur

Vrijdag

09.30 uur – 18.00 uur

Zaterdag

09.30 uur – 18.00 uur

Zondag

GESLOTEN

Contact opnemen

Laden
Laden
Laden
Laden