HANDGEREEDSCHAPPEN VAN SCHOUS

Op zoek naar handgereedschappen? Dan bent u bij Schous van 1854 aan het perfecte adres! Wij verkopen handgereedschappen van topmerken zoals Gedore, Bahco, Stanley, Knipex en Ironside. Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreid aanbod aan andere gereedschappen. Niet alleen de noodzakelijke handgereedschappen verkoopt Schous, zoals vele elektrische gereedschappen. Maar ook handgereedschappen voor zeer specifieke klussen kunt u direct uit voorraad kopen bij Schous!


WELKE HANDGEREEDSCHAPPEN VERKOOPT SCHOUS?

 • Schroevendraaiers;
 • Hamers;
 • Beitels;
 • Tangen;
 • Zagen;
 • Meetgereedschap;
 • Soldeergereedschap;
 • Miniatuur gereedschap;
 • Metsel-gereedschap.

Kom langs bij Schous aan de A. Hofmanweg. Schous staat altijd paraat voor u om u te helpen met de meest uiteenlopende vragen en wensen. U vindt ons hier: A. Hofmanweg 46, Haarlem

VRAGEN? CONTACT ONS!

TEST P1030293

SNELLE REPARATIES EN KEURINGEN VAN GEREEDSCHAPPEN

Ook voor machinereparaties en NEN3140 keuringen bent u bij Schous aan het juiste adres! Om ervoor te zorgen dat u bijna geen uitval bij het werk heeft, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Reparaties van uw machines worden snel en door gekwalificeerd personeel uitgevoerd.
Kunnen wij u niet dezelfde dag helpen? Dan bieden wij u de mogelijkheid om machines en/of apparaten uit onze verhuurafdeling te gebruiken.


GEGARANDEERD GARANTIE OP UW GEREEDSCHAP!

Schous geeft u ALTIJD garantie op uw gereedschap! Waarom? Omdat wij onze klanten graag een hoge service aanbieden. Wij werken uitsluitend met betrouwbare leveranciers met gerenommeerde merken. De garantie geldt voor materiaal- en fabrieksfouten. En ook al leert de praktijk dat u hier vrijwel nooit gebruik van hoeft te maken, is het toch fijn om onbezorgd uw elektrische gereedschappen te kunnen gebruiken!
Voor al uw elektrische gereedschappen heten wij u graag van harte welkom in de groothandel van Schous in de Haarlemse Waarderpolder: A. Hofmanweg 46, Haarlem

TEST P1030293

HANDGEREEDSCHAPPEN GERELATEERDE PRODUCTEN

BEKIJK ONS BOUWBOEK VOOR MEER INFORMATIE!

Schous van 1854 heeft een speciaal bouwboek waar u nog veel meer informatie vindt over de geschikte handgereedschappen, elektrische gereedschappen en machines voor uw klus. Dus bent u benieuwd wat u nodig heeft? Blader online op uw gemak door ons bouwboek!

BLADER DOOR HET BOUWBOEK


WAT IS DE SERVICE VAN SCHOUS VAN 1854?

Schous heeft een zeer hoog serviceniveau. Wij bieden onze klanten de grootst mogelijke service. Met Schous van 1854 bent u namelijk verzekerd van de volgende service:

 1. Concurrerende prijzen;
 2. Vooruitstrevende oplossingen;
 3. Stipte leveringen;
 4. Vakkennis en ervaring.

Contact opnemen

Laden
Laden
Laden
Laden