Groot assortiment elektrische gereedschappen

 

Elektrisch gereedschap is absoluut essentieel bij de meeste uitvoerende werkzaamheden. Schous van 1854 heeft uitsluitend voor topmerken gekozen, waardoor klanten zich verzekerd weten van een uitstekende onderdelenservice en garantie.

 

Schous heeft elektrisch gereedschap voor bijna elke klus. Ons assortiment elektrische gereedschappen omvat zeer uiteenlopende gereedschappen.

 

Welke elektrische gereedschappen verkoopt Schous?

 • Boormachines
 • Schuurmachines
 • Zaagmachines
 • Freesmachines
 • Slijpmachines
 • Boorhamers
 • Accuboormachines
 • Aggregaten.

 

Ook in stationair gereedschap, voor de veeleisende professional, bieden wij topmerken aan die wij standaard op voorraad hebben. Wilt u nadere informatie over tafel-, kolomboor-, frees-, magneetboor, band-slijpmachines, draai- en freesbanken of zaagtafels? Dan staan wij u graag tot dienst in onze Schous-groothandel op de A. Hofmanweg 46, Haarlem.

 

Bosch-elektrische-gereedschappen-kopen-of-huren-bij-Schous-van-1854-in-Haarlem

Gegarandeerd Garantie op uw gereedschap!

 

Schous geeft u ALTIJD garantie op uw gereedschap! Waarom? Omdat wij onze klanten graag een hoge service aanbieden. Wij werken uitsluitend met betrouwbare leveranciers met gerenommeerde merken. De garantie geldt voor materiaal- en fabrieksfouten. En ook al leert de praktijk dat u hier vrijwel nooit gebruik van hoeft te maken, is het toch fijn om onbezorgd uw elektrische gereedschappen te kunnen gebruiken!

 

Voor al uw elektrische gereedschappen heten wij u graag van harte welkom in de groothandel van Schous in de Haarlemse Waarderpolder:
A. Hofmanweg 46, Haarlem

Hitachi-elektrische-gereedschappen-kopen-of-huren-bij-Schous-van-1854-in-Haarlem

Bekijk ons bouwboek voor meer informatie!

 

Schous van 1854 heeft een speciaal bouwboek waar u nog veel meer informatie vindt over de geschikte handgereedschappen, elektrische gereedschappen en machines voor uw klus. Dus bent u benieuwd wat u nodig heeft? Blader online op uw gemak door ons bouwboek!

 

 

Wat is de service van Schous van 1854?

 

Schous heeft een zeer hoog serviceniveau. Wij bieden onze klanten de grootst mogelijke service. Met Schous van 1854 bent u namelijk verzekerd van de volgende service:

 1. Concurrerende prijzen;
 2. Vooruitstrevende oplossingen;
 3. Stipte leveringen;
 4. Vakkennis en ervaring.

Vraag over IJzerwaren en Gereedschappen?


* = verplicht veld