Multimeter digitaal

De Ironside digitale multimeter is een dun draagbaar apparaat die gemakkelijk met één hand vast te houden is. De multimeter heeft een anti-schok, de rubberen bumpermateriaal absorbeert de schokken. Het LCD-scherm zorgt voor eenvoudige en duidelijke aflezing. Overbelastingsbeveiligingscircuit en over...
170 jaar ervaring 170 jaar ervaring
Voor bedrijven en particulieren Voor bedrijven en particulieren
Gespecialiseerd in bevestigingsmaterialen Gespecialiseerd in bevestigingsmaterialen
Vragen? Wij helpen u graag persoonlijk verder.
023 532 72 71
info@schous.nl

Omschrijving

De Ironside digitale multimeter is een dun draagbaar apparaat die gemakkelijk met één hand vast te houden is. De multimeter heeft een anti-schok, de rubberen bumpermateriaal absorbeert de schokken. Het LCD-scherm zorgt voor eenvoudige en duidelijke aflezing. Overbelastingsbeveiligingscircuit en overbelastingscentrering op grootschalige IC/D-voeding. Kan worden gebruikt voor DC- en AC-spanning, DC- en AC-stroom, weerstand, condensator, frequentie, duty cycle, temperatuur, batterijtest, positieve diodespanningsval en hoorbare continuïteitstestmetingen. De CDS-sensor beschikt over contactloze AC-spanningsdetectie (NCV) plus omgevingslichtdetectie om de displayverlichting automatisch aan te passen.

Varianten

Selecteer hier beneden uw variant(en) en vul het gewenste aantal in.

Multimeter digitaal

Art nr. AAAAAFEXWZ
Vul hierboven in het grid het aantal varianten in dat je wilt toevoegen.
Art nr. stroom Prijs Per Eenheid Min. o. h. Aantal
691882583 0-10 A € 49,95 1 STUKS 1
 • Totaal geselecteerde varianten: 0
Doorgaan met winkelen

Bezoek onze winkel

Graag heten wij u van harte welkom in onze winkel in Haarlem. Onze technische groothandel bevindt zich op het bedrijventerrein Waarderpolder. Wij zijn gespecialiseerd in bevestigingsmaterialen, ijzerwaren en gereedschappen. Met ons ruime assortiment en vakkennis denken we graag met u mee.
Technische groothandel: bedrijventerrein Waarderpolder
Grote voorraad en professioneel advies
Sleutel & Slotenservice locatie Centrum Haarlem
   Laden
   Laden
   Laden
   Laden