SLEUTELS

In onze prachtige winkel aan de Gedempte Oude Gracht te Haarlem, kunt u terecht om uw sleutels te laten namaken.
Of het nu gaat om huis-, kluis-, auto-, of gecertificeerde sleutels, onze sleutelmakers kunnen u nagenoeg altijd helpen met het bijmaken of vervangen van uw sleutels.

Contact opnemen

TEST P1030293

Gecertificeerde sleutels

Wij kunnen diverse gecertificeerde sleutels ter plekke namaken op vertoon van het certificaat. Of we kunnen we voor u bestellen. Bent u uw certificaat kwijt? Vraag onze sleutelmakers naar de mogelijkheden ter vervanging.


Kluissleutels

Cilinder, enkel baard- en dubbelbaard sleutels voor kluizen kunnen we voor u kopiëren. Voor andere kluissleuteltypes informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Een greep uit de sleutels die wij in onze winkel kunnen maken:

Cilindersleutels, Klaviersleutels, Meubelslotsleutels, Kluissleutels, Autosleutels, Stersleutels, Fietssleutels, Banensleutels en Boringsleutels.

Autosleutels

Schous dupliceert ook autosleutels (sleutels met een startonderbreker). Wij werken met een Silca RW4 in combinatie met de M-BOX. Met deze apparatuur kunnen wij de bestaande code van uw sleutel uitlezen en kopiëren op een nieuwe sleutel.Wij kunnen pas beoordelen of we uw sleutel kunnen dupliceren bij het uitlezen van de originele sleutel. Het kan dus noodzakelijk zijn dat uw auto in de nabijheid is. In dit geval kunt u op de Gedempte Oude Gracht even gebruik maken van een laad- en loshaven, voor de winkel van Schous.

SLOTEN

Er zijn heel veel verschillende typen sloten. Schous Sleutel- en Slotenservice heeft een breed scala aan cilinder-, insteek-, opleg- en hangsloten. Voor nagenoeg alle toepassingen kunnen wij sloten leveren.
Of u nu zware beveiliging voor uw bedrijf wilt hebben of een simpel slot op uw schuurtje, wij kunnen een passende advies geven en de juiste producten bestellen en/of installeren. Wij leveren sloten van hoge kwaliteit en ook cilinders met SKG***.


CILINDERS

Wij kunnen cilinders maken of bestellen voor: Mul-t-lock, Mauer, Oxloc, Lips, DOM, EVVA, M&C, Nemef, Iseo, Abus, Pfaffenheim, Axa, Yale en Assa Abloy.

TEST P1030293

SLEUTELS & SLOTEN GERELATEERDE PRODUCTEN

ADVIES OP LOCATIE?

Wilt u sloten- en anti-inbraak advies op locatie? Dan staan onze gecertificeerde PKVW adviseurs in de startblokken om bij u langs te komen! Bel 023 – 531 91 79 voor een afspraak.


OPENINGSTIJDEN:

Maandag

GESLOTEN

Dinsdag

09.30 uur – 18.00 uur

Woensdag

09.30 uur – 18.00 uur

Donderdag

09.30 uur – 18.00 uur

Vrijdag

09.30 uur – 18.00 uur

Zaterdag

09.30 uur – 18.00 uur

Zondag

GESLOTEN

Contact opnemen

Laden
Laden
Laden
Laden