SCHOUS, HET GASDEPOT IN HAARLEM!

In november 2013 heeft Schous van 1854 Technische Groothandel B.V. de overname gerealiseerd van het gasdepot voor Haarlem en omgeving, van Westfalen Gassen Nederland B.V. Door de overname van het gasdepot is Schous van 1854 niet alleen de oudste, maar zijn wij daarmee tevens het grootste gasdepot in de regio van Haarlem.

Wij leveren gassen voor diverse toepassingen. De toepassingen zijn zeer uiteenlopend, waardoor u bij ons gegarandeerd slaagt in uw jacht naar de juiste gassen.

VRAGEN? CONTACT ONS!

TEST P1030293

WELKE GASSEN BIEDT SCHOUS?

  • Industriële gassen;
  • Koudemiddelen;
  • Speciale gassen;
  • Propaan (Shell, Primagas en Campinggaz);
  • Levensmiddelengassen;
  • Gassen voor lassen.

Kortom, voor iedere toepassing van gassen hebben wij een passende oplossing. De meeste gassen worden op voorraad gehouden in ons gasdepot in Haarlem, of zijn anders zeer snel leverbaar via de vaste leveranciers van Schous.

TEST P1030293

GASDEPOT GERELATEERDE PRODUCTEN

KOOP-RUILSYSTEEM VAN GAS

U kunt bij ons ook gebruik maken van het Koop-ruilsysteem van gas. Dit betekent dat u eenmalig deze cilinders aanschaft. U betaalt geen huur en door het gehele land kunt u de lege cilinders omruilen voor een vol exemplaar. En dit kan allemaal zonder bijkomende kosten. Mooie deal, toch?


BEZOEK HET GASDEPOT HAARLEM!

Bent u op zoek naar een bepaalde gas voor een klus, of voor uw auto of huis? Kom dan langs bij Schous van 1854 in ons gasdepot aan de A. Hofmanweg in Haarlem, Waarderpolder. Wij hebben vele soorten gassen, voor uiteenlopende toepassingen, en adviseren u graag over de beste keuze voor u. U vindt ons gasdepot in Haarlem hier: A. Hofmanweg 46, Haarlem

Contact opnemen

Laden
Laden
Laden
Laden