Reparatieservice


Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk uw gereedschap voor u is, of u nu een professional bent in de industrie of een enthousiaste doe-het-zelver. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het herstellen van de functionaliteit van uw gereedschap, zodat u snel weer aan de slag kunt.

Bij Schous van 1854 geloven we in kwaliteit en duurzaamheid. Daarom hebben we ervoor gekozen om het reparatieproces van uw gereedschap over te laten aan de experts van de merken zelf. Hierdoor kunnen we garanderen dat uw gereedschap wordt behandeld met de grootste zorg en met originele onderdelen wordt gerepareerd. Hoewel we uw gereedschap niet ter plaatse repareren, streven we ernaar om een efficiënte en betrouwbare service te bieden.

Houd er rekening mee dat vanwege het feit dat we de reparatie uitbesteden aan de merkspecialisten, de reparatietijd langer kan zijn dan u wellicht gewend bent. Ons doel is om uw gereedschap zo snel mogelijk terug te bezorgen, in optimale werkconditie.

Bij Schous streven we ernaar om u een naadloze ervaring te bieden, van het moment dat u uw gereedschap aan ons toevertrouwt tot het moment dat het weer in uw handen is. Onze klantenservice staat altijd paraat om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de nodige informatie over het reparatieproces.

Dank u voor het vertrouwen in Schous van 1854. We kijken ernaar uit om u te helpen met al uw gereedschapsreparatiebehoeften en streven ernaar om uw gereedschap weer snel en optimaal presterend aan u terug te bezorgen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om uw reparatie in te plannen. Uw gereedschap is in goede handen!

Laden
Laden
Laden
Laden